Redmi 10: Επίσημα με Helio G88, οθόνη 90Hz και 50MP camera

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο Redmi 10 με οθόνη 6.5" LCD FullHD+ 90Hz, επεξεργαστή MediaTek Helio G88 και τετραπλή κάμερα με το βασικό αισθητήρα 50 Megapixel. ενα φανταστικο κινητο με την τελευταια λεξη την τεχνολογιας, τα speks του θα σας αφωνους .

περνει τηλεφωνο μονο του.

η samsung ειναι μια εταιρεία που δεν εχει συναγωνισμο. 

Η selfie κάμερα είναι 8 Megapixel μέσα σε punch hole και υποστηρίζει face unlock. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5000 mAh υποστηρίζοντας φόρτιση 18W και ασύρματη φόρτιση 9W. Στη συσκευασία θα υπάρχει φορτιστής 22.5W (δεν γνωρίζουμε σε ποιες αγορές).

τοιχεία από το Tizen και το Wear OS έρχονται στο Samsung Galaxy Watch 4, με το μήνυμα που στέλνεται προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι δημιουργούνται διαχωρισμοί με τον κόσμο της Apple

Στην περίπτωση του IMX363 της Sony που βρίσκαμε στη θέση της κύριας κάμερας του Google Pixel 5, η διαγώνιος ήταν 1/2.55 ίντσες, με τον αισθητήρα του Google Pixel 6 να μεγαλώνει σε διαγώνιο στο 1/1.31 ίντσες. Για να γίνει κατανοητή η διαφορά τους, αρκεί να πούμε ότι στην περίπτωση του Pixel 6 έχουμε αισθητήρα 4 φορές μεγαλύτερο.

 κάτι που σίγουρα δεν είναι το ζητούμενο από εμπορική σκοπιά. Αναφορικά με το Android οικοσύστημα, τώρα, το Samsung Galaxy Watch 4 είναι συμβατό με όλα τα smartphones που τρέχουν Android 6.0 και ανώτερο, με μνήμη RAM τουλάχιστον 1.5 GB.

Μπορεί τα νέα αναδιπλούμενα smartphones Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 να μην έχουν κυκλοφορήσει καλά-καλά (αναμένονται 27 Αυγούστου), η προσοχή μας όμως ξεκινάει να στρέφεται προς τα νέα “κανονικά” flagship smartphones του νοτιοκορεάτη κολοσσού και τη νέα σειρά Galaxy S22. Σύμφωνα με το γνωστό tipster Ice Universe τα νέα μοντέλα θα είναι και πάλι τρία και συγκεκριμένα τα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra.

Οι διαρροές για το Samsung Galaxy A52s κάνουν λόγο για μνήμη RAM είτε στα 6, είτε στα 8 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του να είναι είτε στα 128, είτε στα 256 GB. Η τιμή του αναμένεται να είναι στα 449 ευρώ και το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 11. Στο θέμα της κάμερας θα υπάρχει μία selfie camera στα 32 Megapixel, ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα παραμείνει στα 64 Megapixel όπως και στο A52.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP Best Downloader Codes Apk 2022

  Best Downloader Codes Apk For Sports, Movies, TV Shows 2022 . Downloader Short Codes are a simple way of sideloading APKs to your Android ...